BENBEN_logo

BEN Rosenzweig, ejer af BENBEN cykler.
Jeg er normalt ikke glad for at beskæftige mig med computere, og da vi skulle vælge et computer system til at holder styr på det daglige i butikken, var jeg temmelig skæptisk. Vi så på flere, for mig, “uoverskuelige” systemer, indtil jeg fik Kontrolrum systemet anbefalet, og da jeg så det, var jeg hurtigt overbevist.
Jeg føler mig i dag fuldstændig fortrolig med systemet, der er omdrejningspunktet for al kundekommunikation, aktiviteter, aftaler, salg, lagerstyring m.m.
Vi er endvidere ved at få integreret et stelbygningsmodul. Med dette kan jeg og min bror Ari, via ipaden, direkte holde styr opmålinger og ordrer vedr. de stel, han nede i Israel, bygger til mig og mine kunder her i København.

Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *